Konfirmander

Konfirmation 2021

Konfirmation i Skads finder som sædvanlig sted 1. og 2. søndag i maj:

• A-klassen søndag den 2. maj 2021. (Udsat til 12. September 2021)
  • B-klassen søndag den 9. maj 2021. (Udsat til 19. september 2021)

Konfirmationerne finder sted kl. 10.00 hvis det er muligt. Hvis der fortsat til den tid er COVID-19 restriktioner sker konfirmationerne måske i mindre hold i løbet af formiddagen.

Indbydelse til konfirmation og forberedelse bliver sendt direkte til 7-klasses elever og forældre på Skads Skole Signatur. Forældrene foretager tilmelding til konfirmation og forberedelse med NEM-ID her:

Hvis I som forældre har fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen. Tilmelding med NEM-ID skal ske senest 30. september.

Konfirmation
Markus kirken i Aarhus konfirmerede piger fra Sams¿gadeskole s¿ndag d. 4. maj.Markus kirken i Aarhus konfirmerede piger fra Sams¿gadeskole s¿ndag d. 4. maj. Pr¾sterne er Peter Br¿ndum og Bente M¿ller Rasmussen.