Grundtvigsk Samfund

Bestyrelsen i Grundtvigsk Samfund ønsker alle vore medlemmer GODT NYTÅR med tak for den gode opbakning. Vi håber at se jer igen i 2023.

Program 2023:

Torsdag 19. jan. 2023:
Chefkonsulent ved Dansk Industri, Flemming E. Jørgensen, Haderslev, holder foredrag om sin motorcykeltur fra Haderslev via Nordkap i Norge til Cape Town i Sydafrika. En tur på 33.000 km, gennem 33 lande på 3 måneder, hvor han oplevede den europæiske og vestafrikanske kultur på godt og ondt. Budgettet lød på 100.000 kr. Foredraget krydres med både film og fotos. Et spændende eventyr om mange overraskelser, så som snestorm, ”overfald” af Hells Angels, tyveriforsøg, hylende hyæner, problemer med visum og kampen med korruption.

Torsdag 23. febr. 2023:
Mangeårig leder af Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Jørgen Dieckmann Rasmussen, som er kendt for at holde foredrag om alt mellem himmel og jord, kommer og holder et foredrag om ”Da kvinderne kom på arbejdsmarkedet”. Foredraget krydres med visning af billeder fra perioden.

Alle foredrag finder sted i Skads Forsamlingshus og begynder kl. 19.30.

Bestyrelsen:
Formand: Lisbeth Pedersen
Kasser: Anna-Marie Lauridsen
Sekretær: Birgit Højgård Nielsen
Øvrige medlemmer: Sonja Pedersen, Dora Petersen.

Kontingent: 100 kr. årligt. Medlemskabet fornys hvert år. Beløbet kan overføres til konto1551 8475318 i Danske Bank eller betales i forbindelse med foredrag.

Alle er velkommen – såvel medlemmer som ikke medlemmer. For ikke medlemmer er prisen for enkelte foredrag 40 kr. Kaffe/te med snitter kan købes for 40 kr.