Offentligt valgforsamling med valg til Skads Sogns Menighedsråd

tirsdag den 15. september kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54.

På valgforsamlingen afholdes valget til menighedsrådet i Skads Sogn. Der skal vælges 6 medlemmer til Skads Sogns Menighedsråd. Opstilling og valg af kandidater foregår på mødet. Kandidater præsenterer sig, der er mulighed for debat, og der gennemføres en skriftlig afstemning om de opstillede kandidater. Resultatet af afstemningen afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet.

Loven gør det muligt, at der efterfølgende udløses et afstemningsvalg ved, at der indleveres en liste med kandidater og stillere. I dette tilfælde gennemføres et afstemningsvalg tirsdag den 17. november.

”Min vej til en tilværelse som præst i den katolske kirke”

onsdag den 7. oktober kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54.

Foredrag ved pastor Benny Blumensaat, Sankt Nikolaj Kirke i Esbjerg.

Benny Blumensaat vil fortælle om begivenheder i tilværelsen, der fjernede fundamenter under ham og førte ham ud i en nærmest selvdestruktiv adfærd og sygdom. Indtil mødet med en katolsk præst medførte en afgørende forandring i hans liv.

Sangaften med kaffebord

onsdag den 21. oktober kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54.

Arrangør: Skads Sogns Menighedsråd.

Menighedsråds møde

onsdag den 28. oktober kl. 17.00 i konfirmandlokalet, Majgårdsparken 23.

Generalforsamling i Grundtvigs Samfund og foredrag:

Østerklev – et hus med en usædvanlig historie”

onsdag den 18. november kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54.

Generalforsamling og efterfølgende foredrag ved Jørgen Dieckmann Rasmussen.

Det er om tiden som svangrehjem under Mødrehjælpen, der er fokus på i foredraget, som ledsages af billeder. Og Inge Thygesen, en af pigerne fra dengang, medvirker og fortæller sin historie.

Julekoncert

onsdag den 2. december kl. 19.00 i Skads Kirke.

Efterfølgende kaffebord i Skads Forsamlingshus.

Arrangør: Skads Sogns Menighedsråd.

Luciaoptog ved Skads Kirkes Børnekor

torsdag den 10. december kl. 17.00 i Skads Kirke.

”Livet fra staldknægt til kommunaldirektør”

torsdag den 21. januar kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54.

Max Kruse, tidligere kommunaldirektør i Varde Kommune, vil fortælle om livet fra staldknægt til kommunaldirektør. Han mødte gennem arbejdslivet og et aktivt foreningsliv så forskellige mennesker som Desmond Tutu, Mandela, Poul Hartling og Thorkild Christensen og fik hilst på både Dronningen og Paven.

Arrangør: Grundtvigs Samfund i Skads Sogn.

”Rumænien på godt og ondt”

torsdag den 25. februar kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54.

Søren Skov, vil fortælle om Rumænien på godt og ondt. I kommer til at høre og se spændende billeder af børnehjem, (Ana-Maria) en pige som er født uden hænder, og som fangede min interesse – i ser billeder og hører historie om hende, i hører om gadebørn, fårehyrder, naturen og livet på landet.

Arrangør: Grundtvigs Samfund i Skads Sogn.

Se oversigt over kommende arrangementer og gudstjenester i Skads