Arrangementer

Torsdag den 16. januar kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54, 6705 Esbjerg Ø:

Foredrag ved tidl. direktør for Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, seniorforsker Morten Hahn-Pedersen: "På Zarens Befaling"

Med udgangspunkt i sin bog af samme navn, vil Morten Hahn-Pedersen fortælle historien om to ekspeditioner i årene 1725-1743 til et barskt, tyndtbefolket og dengang stort set uudforsket hjørne af verden: Sibirien og det nordlige Stillehav. Ekspeditionerne blev sat i værk af den russiske Zar Peter den Store og var ledet af danskerne, flådeofficer Vitus Bering og kaptajn Martin Spangsberg, som stammede fra Jerne.

Arr.: Grundtvigsk Samfund i Skads Sogn.

Tirsdag den 4. februar kl. 18.00 i konfirmandlokalet, Majgårdsparken 23:

Menighedsrådsmøde.

Lørdag den 8. februar er der Skads-Andrup Dag kl. 9.00-14.30.

Kl. 10.00-11.15 er Ronnie Flyvbjerg Olesen i Skads Kirke.

Resten af dagen foregår i Skads Forsamlingshus. Ønsker man at være med til spisningen i Forsamlingshuset er prisen 200 kr. og tilmelding er nødvendig senest 31. januar - se nærmere omtale i Fællesbladet.

Torsdag den 20. februar kl. 19.30 i Skads Forsamlingshus, Skads Byvej 54, 6705 Esbjerg Ø:

Foredrag ved pastor Benny Blumensaat, Sankt Nikolaj Kirke i Esbjerg: "Min vej til en tilværelse som præst i den katolske kirke"

Benny Blumensaat vil fortælle om begivenheder i tilværelsen, der fjernede fundamentet under ham og førte ham ud i en nærmest selvdestruktiv adfærd og sygdom. Indtil mødet med en katolsk præst medførte en afgørende forandring i hans liv.

Arr.: Grundtvigsk Samfund i Skads Sogn.

Onsdag den 25. marts kl. 18.00 i konfirmandlokalet, Majgårdsparken 23:

Menighedsrådsmøde.

Tirsdag den 26. maj kl. 18.00 i konfirmandlokalet, Majgårdsparken 23:

Menighedsrådsmøde.

Onsdag den 2. september kl. 18.00 i konfirmandlokalet, Majgårdsparken 23:

Menighedsrådsmøde.

Onsdag den 28. oktober kl. 18.00 i konfirmandlokalet, Majgårdsparken 23:

Menighedsrådsmøde.

Se oversigt over kommende arrangementer og gudstjenester i Skads