Onsdag den 5. december kl. 19.00

Julekoncert med det rytmiske kor Vokalibitum i Skads Kirke

Menighedsrådet inviterer til en julekoncert med det rytmiske kor fra Tistrup under ledelse af Søren Abel. Koret startede som et 4 mands barbershop-herrekor for 17 år siden, men i dag består det af 7 mænd og 12 kvinder, fordelt på mindst 4 stemmer. Koret arbejder seriøst med musikken, og elsker at giver koncerter, der er præget af udadvendthed, humor og sangglæde.

Aftenens program består af danske og engelsksprogede julehits. Efter koncerten er der fællessang efter Højskolesangbogen og kaffe i Forsamlingshuset. Alle er velkomne. Fri entre og kaffebord.

Torsdag den 13. december kl. 18.00!

Koncert med Skads Kirkes Børnekor.

Koncerten indledes med Lucia-optog. På programmet er advents- og julemusik, men også andre sange, som koret har arbejdet på i efteråret.

Medvirkende: Skads Kirkes Børnekor under ledelse af: Organist og korleder Malwina Gahrn.

Alle er velkomne. Fri entré.

Mandag den 14. januar kl. 19.00

Grundtvigsk Samfund: Fællesmøde i Sædden Kirkes mødelokale.

Skribent, forfatter og TV-vært Anna Libak: “Den nye verdensorden - fra global til national”.

Anna Libak ser tegn i tiden på, at den liberale verdens orden er brudt sammen. Hvor det før var Vesten, der forsøgte at sprede sine værdier til resten af verden, går bevægelsen nu i stedet den modsatte vej. Og i hele Vesten indføres der grænsekontrol og bygges mure i et forsøg på at opdæmme udviklingen. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Vesten at holde sammen mod de andre stormagter i verden og genvinde sin indflydelse?