Torsdag den 4. oktober, kl. 19.30

Grundtvigsk Samfund: Foredrag i Skads Forsamlingshus

Sognepræst Johannes Gjesing, Gram: "Livsfortællinger: en ung præsts møde med Sønderjylland og den sønderjydske befolkning".

Onsdag den 10. oktober kl. 19.00 i Skads Forsamlingshus

Kl. 19.00: Orienteringsmøde om menighedsrådets virksomhed i det forløbne år.

Kl. 19.30: Billedforedrag “Esbjerg gennem 150 år” ved arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen, Esbjerg Byhistoriske Arkiv.

Der afsluttes med sang.

Fri entré og kaffebord!

Torsdag den 25. oktober kl. 19.30

Grundtvigsk Samfund: foredrag i Skads Forsamlingshus.

Jens Erik Nielsen: “På ski til Sydpolen” - en billedfortælling.

Jens Erik Nielsen og Morten Gundsøe nåede den 29. december 2009 frem til Sydpolen efter en rejse på godt 29 døgn fra kanten af Antarktis. Og blev dermed de to mennesker, der har gennemført turen hurtigst nogensinde uden en særlig følgegruppe eller supplering af fødevarer og udstyr under vejs. Kom og hør om ekspeditionen. Og få et indblik i det koldeste og mest ugæstfrie terræn på jorden - en verden, som kun få bevæger sig ud i. Og da kun med fare for liv og helbred.

Tirsdag den 30. oktober, kl. 18.00

Menighedsrådsmøde i konfirmandstuen.

Torsdag den 29. november kl. 19.30

Grundtvigsk Samfund: Generalforsamling i Skads Forsamlingshus.

Efterfølgende introduktion til nyere sange i Højskolesangbogen og fællessang ved provst emeritus og pianist Jørn Munksgaard.