Fejl 40 fra præstens redigerende hånd

Nej, der er ikke konfirmation d. 24. og 31. juli. Det er en fejl 40 fra præstens redigerende hånd, da hun lavede gudstjenestelisten til Fællesbladet og hjemmesiden. Det er praktisk at copypaste, men man skal holde tungen lige i munden.

Angående årets konfirmationer, så beklager jeg meget, at vi ikke flagede ved præsteboligen. Det var naturligvis en fejl, som jeg beklager meget, og vi vil selvfølgelig fremover flage på disse festdage.

Jeg siger altid til nervøse brudepar, konfirmander og gudfædre og -mødre, at det er trygt at lave fejl i kirken, for man kan ikke komme tættere på nåden, så der er altid hurtig tilgivelse.

Det ændrer dog ikke ved at jeg bestræber mig på ikke at lave fejl, og jeg beklager den forvirring der er opstået i kølvandet på mit kalender-kaos.

Det giver mig dog anledning til at minde om Anden Pinsedag kl. 14.00 i byparken. Se mere her. Jeg vil også gerne henlede opmærksomheden på de alternative Nadver-elementer under fanen Nadver, under aktiviteter. Se mere her.

Mette Præstegaard Friis